Condiții și Regulament - Topul Blogurilor de cărți din România

GoodRead.ro dorește să aducă publicului românesc, lista blogurilor de cărți din România ce trebuie urmărite de orice iubitor de carte. Astfel, toți bloggerii de cărți din România se pot înscrie și pot fi votați de urmăritorii acestora. Un număr mai mare de voturi înseamnă o poziție mai bună în top. Mult succes tuturor!

Votul se realizează prin apăsarea butonului "Votează" din pagina dedicată a fiecărui blog în parte. Fiecare persoană poate vota o singură dată. Orice formă de fraudare a sistemului de vot, atrage după sine penalizarea blogului sau eliminarea sa din acest TOP.

Validarea înscrierii se face prin adăugarea codului care generează banner-ul specific membrilor înscriși, oriunde pe pagina blogului, recomandat fiind sidebar-ul. Dimensiunea imaginii este de 300x300 pixeli și poate fi ajustată la cerere (contact@goodread.ro).

GoodRead.ro își rezervă dreptul de a modifica datele trecute în formularul de înscriere, dacă este cazul, astfel încât să se poată aproba înscrierea într-un timp cât mai scurt.

Faci parte și tu din frumoasa comunitate de peste 4000 de iubitori de carte GoodRead.ro?