Recenzie Întreabă-mă orice de Mihaela Rădulescu

Autor: Mihaela Rădulescu
An apariție : 2011
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 208
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

22.35 RON pe Libris 18.02 RON pe Elefant 24.03 RON pe Cărturești
Aspecte Pozitive:

O carte inedită. Nu e o carte despre autoare, ci o carte despre cititor. E un fel de oracol însoțit de texte frumoase!

Intreaba-ma oriceIdeea de la care pornește cea de-a treia carte a Mihaelei Rădulescu este aceea că “semnul întrebării e semnul evoluției”. Întreabă-mă orice e un fel de carte-oracol, o invitație la autocunoaștere. E o carte ce nu doar se citește, se trăiește, se scrie de fiecare cititor în parte.

Cugetările autoarei, poveștile mai îndrăznețe, trăirile și… absolut toate textele din carte sunt continuate de o serie de întrebări legate de tema textului respectiv. Fiecare dintre cele 425 de întrebări sunt urmate de un spațiu alb astfel încât fiecare cititor își poate nota propriile răspunsuri, construind astfel o carte unică!

Întreabă-mă orice e o carte unică, interactivă, inovativă. Prin intermediul ei nu o cunoști pe Mihaela Rădulescu, ci, mai degrabă, te cunoști pe tine! În timp, poți reveni asupra răspunsurilor, poți vedea cât te-ai schimbat sau nu! Cred că asta e ce am apreciat cel mai mult la această carte – e o carte ce îți pune mintea la contribuție, dar într-un mod în care, în cele din urmă, vei ajunge să te descoperi pe tine!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mihaela Rădulescu.

După cum spune și autoarea, Întreabă-mă orice “nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagina cu pagina, ca un roman, cu nerăbdarea de a ajunge la final. O poți deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ți-a pus-o nimeni, niciodată, respirând aerul curat al sincerității. Cine își răspunde onest ți abrupt lui însuși este cel mai câștigat…” (Mihaela Rădulescu la Bookfest 2011)

 Întreabă-mă orice este o carte ce îți dovedește cât de multe schimbări poate atrage un răspuns. O recomand tuturor celor dornici să se (re)descopere și/sau (re)inventeze! Atenție însă, nu e o carte pentru pudibonzi – unele întrebări sunt mai… deocheate!

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

22
35 LEI
Libris
18
02 LEI
Elefant
24
03 LEI
Cărturești
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)