Recenzie ”Miniaturista” de Jessie Burton

Autor: Jessie Burton
An apariție : 2015
Editura: Rao
Nr. Pagini: 415
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

41.40 RON pe Libris 45.00 RON pe Elefant

miniaturistaVolumul Miniaturista   are puțin din toate genurile : suspans, istorie, romance, roman polițist, toate dozate astfel încât să nu lași cartea din mână până la final. Protagoniștii  Nella, Johannes, Marin, Jack Philips, Cornelia, Otto,  devin personaje duble: în povestea lor și a miniaturistei. Aceasta se dovedește a fi ”mâna invizibilă ” care fie le anticipează acțiunile, fie le prilejuiește.   Cu toate acestea, Nella  simte că doar miniaturista o poate face să înțeleagă misterul ființelor ce devin, printr-o căsnicie de conveniență, noua ei familie.

Nu m-am căsătorit cun un bărbat, ci cu o lume.  concluziona Nella la o reuniune a breslelor din care făcea parte și  Johannes.

În casa Brandt,  fiecare e măcinat de secrete, regrete, neîmpliniri, care transformă atmosfera într-una apăsătoare, misterioasă.  Casa miniaturală, primită cadou de nuntă de la soțul ei, devine refugiul Nellei, modalitatea prin care ea se adaptează noului mediu. E o oglindă ce o ajută să înțeleagă și să-i înțeleagă pe cei din jur.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jessie Burton.

Acest roman de debut îi asigură autoarei,   Jessie Burton,  un loc marcant în galeria autorilor memorabili, a căror stil te pătrunde și te marchează.

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

41
40 LEI
Libris
45
00 LEI
Elefant
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)