Recenzie „Necunoscutul” de Alexandra Gheorghe

Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2015
Editura: Libris Editorial
Nr. Pagini: 152
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

17.50 RON pe Libris

necunoscutul alexandra gheorghe cartePartea întâi a cărții Necunoscutul de Alexandra Gheorghe ne prezintă povestea lui Alice, o tânără care este pusă față în față cu prima iubire, și care din lipsă de experiență și de teama acesteia se refugiază într-o poveste de dragoste falsă, cu un băiat pe care l-a cunoscut într-o vacanță la mare.

Am început lectura acestei cărți cu o oarecare reticență față de ideea clișeică, într-o oarecare măsură, a unui triunghi amoros, însă în cele din urmă am ajuns să mă bucur atât de mult de lectura acesteia încât am lăsat acest aspect la o parte.

Primul și cel mai important lucru care m-a apropiat de această carte și care mi-a plăcut în mod deosebit a fost faptul că este scrisă la persoana I. Întotdeauna am apreciat acest tip de narațiune, deoarece am impresia că oferă o libertate de exprimare extraordinară, fapt de care autoarea nu s-a sfiit să se folosească din plin.

Inițial, mi-a lăsat impresia că fost scrisă de o copilă, poate din cauza limbajului sau a dialogurilor simpliste, însă pe parcurs am realizat cât de bine reflectă puritatea și caracterul naiv al protagonistei și cât de convenabil se îmbină unele cu celelalte.

Necunoscutul este o poveste despre iubirea curată și sinceră a unei adolescente care se maturizează prin aceasta, despre inimi frânte și prietenie.

Un amestec echilibrat de romantism și umor, Necunoscutul este o lectură ușoară, dar captivantă. O recomand cu mare drag tuturor iubitorilor acestui gen și aștept cu nerăbdare să citesc și partea a doua.

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

17
50 LEI
Libris

Dacă îți plac articolele noastre încurajează-ne cu un share :)

Câștigă cartea săptămânii
Peste 5000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)