Recenzie „Niciodată împreună” de J.A. Redmerski

Autor: J.A. Redmerski
An apariție : 2013
Editura: Trei
Nr. Pagini: 480
Acordă o notă cărții:
 

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA CĂRȚII PE:

Aspecte Pozitive:

Personajele sunt bine construite, fiind puse în evidență chiar și cele secundare.

Aspecte Negative:

Nu există.

                  Când am văzut pentru prima dată cartea în librărie, nu credeam că o să îmi placă atât de mult. Autoarea m-a nimicit cu felul ei de a scrie și de aceea a devenit una dintre cărțile mele favorite încă de la primele pagini.

Fără să știu m-am aruncat în mijlocul unei duologii, dar nu regret asta căci mi-am dorit oricum să citesc și alte creații ale autoarei.

       Camryn Bennet, o tânără de douăzeci de ani, suferind cu câteva luni în urmă o tragedie în dragoste, prietena ei nefiind în stare să o ajute, se decide să își ia viața de la capăt. Pornind cu autobuzul spre nicăieri, având cu ea doar poșeta și telefonul încearcă să își găsească un scop în viață. Însă când în calea ei apare Andrew Parrish, uită complet de aventura ei.


Sexy și atrăgător, acesta îi dă viața peste cap și îi trezește sentimentele pe care nu credea că le va mai avea vreodată. Însă acesta îi ascunde un secret misterios al cărui răspuns l-am așteptat cu sufletul la gură până la sfârșitul cărții.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de J.A. Redmerski.

          De asemenea,  această carte mi-a arătat ce înseamnă prietenia adevărată, în momentul în care prietena ei a lăsat totul baltă și a plecat spre Camryn în celălalt capăt al lumii.

Niciodată împreună este o lectură palpitantă, pe care nici dacă ai vrea nu ai putea să o lași din mână, atrăgându-te prin stilul ei alert și nimicitor, care te va lăsa fără suflare încă de la primele pagini.

Un roman intrigant, de 5 stele. Al doilea volum se numește Împreună pentru totdeauna.

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA CĂRȚII PE:

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Website Comments

  1. Barbalata Mirela
    Reply

    Nu stiu cartea. Am vazut ca scrie colectia “eroscop”. Sunt doar 2 volume?

Iubim comentariile tale :)