Recenzie Nina. Jurnalul unei adolescente de Augustina Guerrero

Autor: Augustina Guerrero
An apariție : 2014
Editura: Corint Junior
Nr. Pagini: 144
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

14.76 RON pe Libris 28.80 RON pe Elefant 10.00 RON pe Cărturești
Aspecte Pozitive:

Un roman grafic absolut delicios! Debordează de situații comice și de probleme (ba nu, tragedii) adolescentine!

NINA

De vreo câteva zile tot râd și mă simt de parcă-aș fi iarăși adolescentă! De ce? Sau mai bine spus datorită cui? Datorită noii mele prietene, Nina! Cum am cunoscut-o? Prin intermediul prietenilor noștri comuni – editura Corint Junior!

Nina. Jurnalul unei adolescente e o cărticică ilustrată foarte interesantă semnată de Augustina Guerrero. O carte similară cu o revistă de benzi desenate, plină de culoare, de ritm, de viață.

Nina e o adolescentă de care situațiile amuzante se țin scai! Și totuși, trece prin ele cu zâmbetul pe buze! Dacă aș fi avut 12-16 ani cu siguranță m-aș fi regăsit în jurnalul ei… La vârsta mea parcă mă cuprinde nostalgia când țin în mână cartea. Augustina Guerrero reușește să creioneze (la propriu) un personaj ce nu are cum să nu atragă simpatia tuturor.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Augustina Guerrero.

Nina e ingenuă, dar nonconformistă… și are o grămadă de întrebări. Este normal să ai senzația că ești o ciudată? Cum se sărută? De ce părinții sunt atât de neînțelegători? Își va găsi locul în lume?

Nina. Jurnalul unei adolescente este un roman grafic ce debordează de sinceritate și de situații amuzante! O carte care îi va cuceri chiar și pe cei mai leneși cititori!

O recomand cu mare, mare, mare drag! Și, în încheiere, aș vrea să le mai mulțumesc încă o dată prietenilor de la Corint Junior pentru că mi-au oferit această carte minunată care mi-a adus zâmbetul pe buze!

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

14
76 LEI
Libris
28
80 LEI
Elefant
10
00 LEI
Cărturești
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)