„Schimb de cărţi”, simultan în trei oraşe din România

Prima întâlnire din acest an a evenimentului „Schimb de cărţi”, organizat de bookblog.ro, se va desfăşura în acest an simultan în trei oraşe din România: Bucureşti, Cluj – Napoca şi Hunedoara. Iubitorii de carte îşi vor da întâlnire duminică, 25 ianuarie 2015.

Bucureştenii vor desfăşura evenimentul la ceainăria „La Un Ceai” (Str. Luigi Cazzavilan nr. 25), începând cu ora 15, clujenii se vor întâlnii la ora 16 la ceainăria „La Perne” (Calea Turzii nr. 18), iar hunedorenii vor face „Schimb de cărţi” de la ora 14 la CAFE dART (Str. Mihai Viteazu, Nr.43).

Intrarea la eveniment este liberă. „Vă invităm la o discuție parfumată cu ceai și prăjituri despre care dintre lecturile anului 2014 v-au rămas în suflet și despre ce aduce 2015 pentru cititori.”, menţionează organizatorii.

„«Schimb de Cărți» este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava).”, scrie Agenţia de Carte. Proiectul promovează lectura „printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.”, mai precizează aceeaşi sursă.

Pe site-ul bookblog.ro se pot găsi informaţii suplimentare despre fiecare din cele trei evenimente.

În plus, organizatorii menţionează că proiectul continuă să se dezvolte, iar cei care doresc să aducă „Schimb de cărţi” în oraşul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)