EȘTI AUTOR DE CARTE? PROMOVEAZĂ-TE PE GOODREAD.RO!

Ai scris una sau mai multe cărți și dorești să le promovezi pentru a ajunge la cât mai mulți fani și viitori cititori? Dorești, de asemenea, să pornești o campanie de branding personal? GoodRead.ro te ajută cu tot ce ai nevoie, de la publicarea unei recenzii și a unui interviu, la strategii mai ample de promovare pe social media. Îți prezentăm cele 3 pachete de promovare pentru autori pe care ți le-am pregătit și te invităm să-l alegi pe cel care ți se potrivește.


PACHETUL START
99 lei
conține 3 servicii
Recomandat autorilor pentru promovarea unei cărți publicate
✔ Recenzie publicată pe GoodRead.ro
✔ Distribuirea recenziei în rețelele sociale GoodRead.ro
✔ Distribuire fragmente din carte, 1 / săptămână timp de 2 săptămâni
Comandă acum
PACHETUL MEDIU
149 lei
conține 6 servicii
Recomandat autorilor care doresc o promovare mai amplă
✔ Recenzie publicată pe GoodRead.ro
✔ Distribuirea recenziei în rețelele sociale GoodRead.ro
✔ Distribuire fragmente din carte, 1 / săptămână timp de 3 săptămâni
✔ Interviu autor
✔ Concurs de promovare a cărții
✔ Publicare biografie/prezentare autor
Comandă acum

IMPORTANT:

  • Pentru realizarea unei recenzii, autorul va pune la dispoziția echipei GoodRead.ro un exemplar al cărții.
  • Tematica unui concurs de promovare a cărții va fi stabilită împreună cu autorul – acesta putându-se desfășura atât pe pagina de Facebook GoodRead.ro, cât și pe site-ul GoodRead.ro, iar premiul constă într-un exemplar al cărții cu autograf, expediat de către autor câștigătorului.
  • Biografia/prezentarea autorului va fi realizată de către echipa GoodRead.ro folosind datele puse la dispoziție de către autor.
  • După comanda pachetului ales veți fi contactat de către un coleg care vă va îndruma mai departe, primul pas fiind semnarea unui contract de colaborare conform cu opțiunea dvstr.

 

 

Ce spun autorii care au colaborat cu noi?

 

in umbra adevarului eva kas« A scrie o carte sub un pseudonim nou, un nume de care nimeni nu a auzit vreodată, este la fel ca atunci când un produs apare pe piață, sub o marcă necunoscută, iar oamenii sunt sceptici cu privire la calitatea lui. Pentru a face cunoscut cât mai bine produsul și a câștiga credibilitatea publicului este nevoie ca acesta să fie evaluat și prezentat publicului dintr-o altă perspectivă.

Apelând la echipa GoodRead.ro, am avut plăcerea să descopăr profesionalism și seriozitate în munca pe care au depus-o. Am fost mai mult decât încântată de rezultatul obținut și de interesul pe care l-au prezentat pe toată durata colaborării. Am ținut legătura doar prin email și am rămas plăcut surprinsă de promptitudinea răspunsurilor venite din partea lor și profunda implicare în realizarea obiectivelor.
Pentru toate cele de mai sus recomand cu încredere echipa GoodRead.ro »

Eva Kas – autoarea cărții În Umbra Adevărului


lupii trecutului« GoodRead.ro este site-ul cu care voi colabora mereu. Echipa este tânără, dinamică și lucrează cu profesionalism. Mai mult decât o echipă, ei au devenit prietenii mei. GoodRead, site-ul cu și despre cărți, are informație atent selectată, așa că nu voi ezita să îl recomand mai departe tuturor autorilor și editurilor. »

Natașa Alina Culea – autoarea cărții Lupii trecutului, Sofia.


« Promovarea online este cea mai eficientă cale de a-ți face cunoscută creația literară. În echipa GoodRead.ro am găsit un partener serios și competent. Profesionalismul de care au dat dovadă mă îndreptățește să recomand tuturor autorilor și editurilor să apeleze cu încredere la serviciile de promovare oferite de GoodRead.ro »

Nelu Sorin Stanu – autorul cărții Diamantul din Șatră.