Zilele şi Nopţile Amanţilor – Dublă lansare de carte pe clape de pian şi paşi de tango

corina ozon - zilele noptile amantilor lansare carte cluj iunie 2015 (1)
Duminică după-amiaza, aşa pe când Ziua se pregătea să se întâlnească cu sora ei Noaptea, am pătruns în lumea magică a Cafenelei Doamnei T  din Cluj şi am căutat să trăiesc atât zilele cât şi nopţile din carte vieţii mele, a voastre, cartea iubirii, sub diversele sale ipostaze: soţ, soţie, iubită, iubit.

Corina Ozon, ne-a invitat să îi savurăm cele două romane de succes “Zilele amanţilor” şi “Nopţile amanţilor“. O ştiu pe Corina de ceva vreme însă recunosc că mereu mă suprinde.

Este într-o permanentă stare creativă, ne uimeşte cu vivacitatea ei, cu limbajul direct al cărţilor sale dar mai ales cu autenticitatea omului Corina.

Dacă nu aţi fost duminică acolo aţi pierdut din magia creată de Diana Săsărman cea care a citit un fragment din carte, de cei doi aleşi oameni de litere: Alexandru Petria şi Mircea Arman, dar mai ales de magia clapelor de pian şi a paşilor de tango suav a celor doi frumoşi îngeri ai dansului: Robert Indrei şi Anişoara Ochiş.

Staţi cu ochii pe următoarele evenimente ca să fiţi mereu la curent cu ceea ce se mai scrie şi transmite în spaţiul cultural autohton.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Website Comments

  1. cornelia
    Reply

    Nu am fost la eveniment,pentru ca nu sunt din Cluj.Imi place foarte mult cum ai inceput articolul:”pe cand Ziua se pregatea sa se intalneasca cu sora ei Noapte”,m-a facut sa zambesc de dimineata.

Iubim comentariile tale :)